20 July 2009

* msuk kelas vs merayau *

hari2 yang dilalui dengan tenang dan sabar....

erm, apa tue??
ada ja benda yang ana nak luahkan melalui blog nie...
hari2 yang ana lalui di kampus nie mmg best..tp ada juga yang membosankan..dah la kuliah x boleh masuk lagi..kelas bahasa dah start..tp yang ana geram sgt nie kelas bahasa inggeris ntah bila la nak start...
hari2 ana dok tggu dalam klas..tp sorg lecturer pown xmasuk...apa kes nie..

tapi nk wat cmna, xdak klas pown ana terpaksa mnyibukkan diri...hehehe
nak taw ke mana??
shopping.......
haha..kat sini ada hp fair, pc fair, book fair, bazar smpena mnyambut ramadhan...
erm, ana pown mngmbil ksmpatan jalan2 cuci mata la..hehe
tgk baju, buku2...tp bnda yg paling minat skali nk beli laptop..huhu
terpaksa la mlawan nfsu...
hmm...xde rezki lg...
insyaallah nnt ada rezki, ana akan jd org first beli laptop...hahahaha....

ish, asyik gelak je, kluar ilmu...hihi
k la sahabat2...xde pe dah kot stakat nie...
ksimpulan nya boring sangt..paling xtaw nak wat pa dok mrayau ja la...
hmm..
k, ma'assalamah....:)

1 komen:

islamic khalifah said...

hmm...n3 nie skadar utk mlpaskan boring...
xde kena mngena dgn yang idup atau yg telah mninggal dunia..

hehe..k, ma'assalamah:)