07 January 2011

.:: SuRat dari i.M.a.N [page 2] =)

0o…patut la hati jadi mcm ni..hati dah terpaut pada benda lain yang bukan haq untuk hati cintai…!!

Knapa hati…??

Jawab laa… tak sedar ke hati dah bnyak sgt langgar prinsip hati dek kerana cintakan benda lain tu…??

Sedarlah hati…!

Iman dah rasa makin lemah ni…bila hati dah teguh pendirian nak kawan dgn nafsu…last2, akal n iman yg jadi kwn baik hati slama ni hati tinggal mcm tu je…

Hati tak Adil…!!!

Hati, sblum hati dah jauh sgt2 dari iman, iman nk mnta sgt2…please turn to your oldself..

Kembali jadi hati yg dulu…yg cinta sgt pada Allah n Nabi…

Yg pegang kuat pada prinsip

“there is no space in me except my Rabb, my Prophet, my Parents, my Ummah n my excellent”

Mnta tlg sgt2 pada hati…

taubat lah sebelum akal dah tak peduli…

sebelum nafsu makin kuat…

sebelum iman makin lemah…

n sebelum Allah TARIK NYAWA JASAD YANG MENEMPATKAN HATI…

Sincerely from :

_ Your IMAN _





0 komen: