10 May 2009

pulau @#$%

salamun alaik...
kaifahal ya sohabati??harap sihat dibawah lembayung rahmat ilahi..amin:)
hurm,, dr kemarin asyik2 jln2 ja ana nie..besa la weekend..hehe..kmarin pegi shopping baju untuk persediaan nak masuk U..ari nie plak pegi tgk org men paintball..taw x ape tue paintball?
paintball tue permainan utk org yg teringin merasa suasana perang..hehe..men tembak2 cam tentera tue...ana pown klu tidak dh daftar dah nk masuk men jgk..tp abg ana plak x bagi..dia kata mainan tue lasak..sape yg kena tembak tue memang balik umah tue tinggal kesan la kt badan die..huhu..ana pown takut gak nk men..mau kena tembak kat kpala tak ke biol..huhu..so, ana jadi pnonton ja la..tgk abg ana men pown kira bgus la drpd blk2 tiba2 biol..hahaha..
ari nie kakak ana blk dr UITM..hmmm, cuti sem la ktakan..tp bgus gak..ada gak kwn drpd dok saja cam org gila...hehe
sbenar nya ana xsabar nk pegi smbung blajar..huhu..dah terbiasa pgang buku n blajar tetiba dok saja nie rasa kosong je..dok umah lama2 pown boring gak...

.....................................................................................

dkesempatan nie ana ada gak story nak kongsi...shbt2 bca xpaper metro ari jmaat??
ana ada terbaca satu cter nie..tajuk dia PULAU BOGEL...huhu..dunia zaman skrg macam2 yang berlaku. tue la tande nye dunia nak kiamat..brita nie bkn berlaku di luar malaysia tp di pulau dkat Johor Bahru..tmpat je di malaysia tp org yg bogel tue dr luar negara..taw x diorang watpe??
pertandingan lumba lari tanpa seurat benang pown di badan...punya la gila depa nie..huhu..prtndingan tue salah satu rncangan tv di negara org putih n lebih kurang mcm rncngan fear factor..negara apa ana dh lupa..syarat prtndingan tue, sapa yg xmau buka baju kena kluaq..xbley men..apa la punya bodoh depa nie..ai,,dunia2...

okey la shbt2...ltey tgk owg men paintball xabih gi..huhu..stakat nie dlu yg dpt ana kongsi kan...sekian, wassalam..........

1 komen:

pu3 balqis said...

wah.. cam best ja tgk org men paintball..
huhu.. dah nak jadik siswazah sahabat ana niyh..
best2...
ana nih lambat lagi la...